Accés a la informació

#DayaNuevaTransparent

Alcaldia

Legislatura 2019-2023

1 - Les dades biogràfiques de l'Alcalde/sa i dels regidors/as de l'Ajuntament, especificant com a mínim el seu(s) nom(s) i cognoms, càrrec, actual, foto, ressenya biogràfica -mínim de quatre línies cadascun- o el seu CV, així com les seues adreces electròniques.

Benvolgut internauta:

Com a alcaldessa de Daya Nova, és un honor per a mi dedicar aquestes paraula a tu, i poder-te agrair que dediquis uns minuts a visitar la pàgina web del nostre municipi.

En aquest racó del nostre poble podràs trobar gran varietat d’informació d’interès, des impresos, sol·licituds i ordenances, fins a l’origen del nostre poble, les seves festes i la gastronomia, la qualitat està més que avalada per la situació que ocupa Daya Nova al cor del Baix Segura.

Està dins dels nostres objectius la implantació d’una administració electrònica que farà que qualsevol tràmit estigui a un clic del teu ordinador, mitjançant la nostra pàgina web.

Als que ens visiten de fora, us convido a que us endinseu en els nostres camins i senderes carregades de les més pures tradicions, la història fa del nostre poble un lloc molt interessant a tot viatger que agradi visitar-nos. Les hortes a un costat i un altre de camins rurals que tallen totes les plantacions que aquesta terra ens brinda, com la carxofa o el bròquil i grans horts de tarongers que vesteixen al nostre poble de tradició, treball i història.

Et convido a degustar la nostra gastronomia més tradicional. Vine i fes-te un volt per Daya Nueva.

Un Salutació de l’alcaldessa- presidenta:

Mª Teresa Martínez Girona.

Sol·licitut de informació pública

Sol·licita informació al nostre ajuntament que haja sigut elaborada o adquirida en l'exercici de les seues funcions

Sol·licita informació